Cautare

4751 de rezultate pentru "serie card televiziune" (3.91 secunde)
De asemenea, tabletele mai prezinta porturi pentru memorii externe, cum ar fi card-urile Secure Digital. ... In prezent exista o serie de aplicatii dezvoltate pentru tabletele Windows, acestea integrand interfete utilizator prietenoase si capacitatea de a scrie cu degetul direct in interiorul documentelor sau pe interfata.
Pentru o experienta de cumparaturi cat mai placuta, Carrefour Romania pune la dispozitia clientilor hipermarketului online www.Carrefour-Online.ro o noua serie de beneficii de care se pot bucura incepand cu luna octombrie. ... Plata se poate realiza online, prin card, la livrarea comenzii, ramburs sau prin ordin de plata;
Potrivit declaratiei date de Cuciureanu, inspectorul fiscal i-ar fi pretins atunci o centrala termica pentru a inchide ochii la o serie de nereguli. ... In baza autodenuntului, politistii au declansat o serie de verificari preliminare.
In plus, si de data aceasta, cei mici vor fi invitați sa participe la o serie de ateliere creative care ii vor introduce in culisele fascinante ale filmului de animatie.
Consilierii militari americani analizeaza ipotezele de marire a efectivelor din Irak, prin trimiterea altor militari sau amanarea plecarii puscasilor marini aflati deja in zona de conflict, au declarat, in cursul acestei saptamani, o serie de oficiali din cadrul apararii.
"Numarul in continua crestere a misiunilor NATO, ONU si UE pune o serie de probleme pentru anumite state.
Remus Cernea, numit consilier de stat Premierul Victor Ponta a facut o serie de schimbari, miercuri, in aparatul de lucru al Guvernului. ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat miercuri o serie de eliberari din functie: ... Tot astazi, Primul-ministru Victor Ponta a semnat o serie de numiri in functii:
Din cand in cand, pitestenii- pentru ca doar ei aveau privilegiul de a admira prototipurile- vedeau pe strazi cate un mutant de Dacia, care nu se transforma insa niciodata in masina de serie.
Pe piata exista un zvon despre lansarea creditului imobiliar pe mai multe generatii, cu toate ca produsele bancare flexibile, pliate pe noile norme BNR, se lasa înca asteptate.Banca Nationala a României (BNR) a emis, la începutul acestui an, un regulament prin care au fost desfiintate o serie de masuri restrictive impuse institutiilor de creditare.
Pe piata exista un zvon despre lansarea creditului imobiliar pe mai multe generatii, cu toate ca produsele bancare flexibile, pliate pe noile norme BNR, se lasa înca asteptate.Banca Nationala a României (BNR) a emis, la începutul acestui an, un regulament prin care au fost desfiintate o serie de masuri restrictive impuse institutiilor de creditare.
In urma controlului efectuat la o societate comerciala, care poate fi incadrata in categoria firmelor-fantoma, comisarii Garzii Financiare au constatat o serie de nereguli care au "costat" bugetul statului peste 800 de mii de lei.
In urma realizarii acestui studiu, care a durat cateva luni de zile si din care a reiesit ca a doua problema principala pe platforma siderurgica ar reprezenta-o nemultumirea siderurgistilor privind aspectele sociale, conducerea Combinatului a decis sa ia o serie de masuri pentru ca salariatii sa poata fi multumiti de faptul ca muncesc la ArcelorMittal Galati.
Proiectul de acord intre Guvern, organizatiile sindicale reprezentative si organizatiile patronale prevede o serie de angajamente pe care Executivul si le-a asumat sa le puna in practica, principala prevedere fiind legata de modul de stabilire a salariului minim brut lunar.
Si in cursul acestei luni Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati va continua sa vanda la licitatie publica o serie de bunuri ale societatilor care nu si-au achitat obligatiile catre bugetul statului.
Versiunea de serie a conceptului Fluence Z.E., un sedan de dimensiuni medii, va aparea in 2011, va avea o autonomie de 160 de kilometri si va putea fi incarcata la orice priza, un ciclu complet durand opt ore.
In cei doi ani scursi, sauditii au comasat o serie de activitati, au facut o parte din investitiile asumate la privatizare si au fost nevoiti sa concedieze unii angajati. ... O serie de compartimente insuficient incarcate si care puteau fi externalizate au fost desfiintate.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max.
Liga Campionilor, miercuri, 1 august Fenerbahce - FC Vaslui (21:45, ProTV, live www.gsp.ro si m.gsp.ro) # Returul se joaca saptamina viitoare, la Vaslui # Daca sint eliminati, galben-verzii vor merge in turul 4 al Europa League, unde au sanse bune sa fie cap de serie.
Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili. ... Atacuri in serie ale Stelei care au anuntat si golul doi, al lui Rusescu, mingea lovita de el cu capul trecand de linia portii cat sa valideze arbitrul reusita.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
google-analytics.com